• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Black & White XMP - Different behaviour in Adobe Apps and API's

New Here ,
Aug 24, 2021 Aug 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

We have several Xmp files which were exported from Lightroom Application. These Xmp data were passed to the Adobe API (https://adobedocs.github.io/photoshop-api-docs/#api-Lightroom-xmp-post), which takes the input of Xmp data and generates the image w.r.t the Xmp in the input data. The issue happened for couple of Xmp data where the Xmp were returning a Black & White image when applied in the Light Room Application and the same Xmp applied via API was returning a colorful image.

Isn't that suppose to be similar ?

Any help regarding this issue will be appreciated.

Thank You !

TOPICS
Cross-app workflows , SDK

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 24, 2021 Aug 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

[Moderator moved from Using the Community (forums) to Lightroom.]

 

Nancy O'Shea, Product User & Community Expert
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines