• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Had to restore my catalog, and now develop adjustments aren't loaded automatically

New Here ,
Aug 02, 2022 Aug 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

 

I had to restore my catalog, and as said in the title, my develop adjustments aren't loaded automatically into the miniature or the photo itself. It just loads after I select it, and it loads the adjustments that still are in the history.

 

Is there anyway to force the loading by files or folder?

TOPICS
macOS

Views

64

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Aug 02, 2022 Aug 02, 2022

You can select the thumbnails in the grid, and then use the menu Library > Previews > Build Standard-Sized Previews or the 1:1 option.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Aug 02, 2022 Aug 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You can select the thumbnails in the grid, and then use the menu Library > Previews > Build Standard-Sized Previews or the 1:1 option.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines