Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Healing Brush won't clone

New Here ,
Apr 24, 2021 Apr 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I'm having trouble getting the healing brush to clone. It won't change anything in on the image after applying....any tips?

TOPICS
Problem or error

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 25, 2021 Apr 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Check the brush settings. Maybe the Opacity is set to (almost) zero?

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 26, 2021 Apr 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

No the brush setting just won't work in general. Could it be an update?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Unlikely. If this was a bug, it would have been reported hundreds of times. It must be something on your computer. Please describe exactly what you are trying to do and what does (not) happen. "Just won't work in general" could mean anything. Post screenshots if necessary (embed them in your post, don't attach them).

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines