• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Imported preset doesn't appear in UI (Lightroom)

Explorer ,
Nov 23, 2022 Nov 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I've bought and imported the Lutify.me presets. I've tried to import using File>Import as well as from the Presets pane. I've tried one by one or by folder in either case. I've verified that no preset is hidde and I've restarted LR.

It appears that the import seem to work well : I had confirmations and when I try to re-import, the corresponding preset appear as alreasdy imported. However, the imported preset don't show up in the UI.

Capture d’écran 2022-11-24 000118.png

I also think that I've briefly seen a preste sync notification in LR Mobile but the preset won't appear in LR mobile. 

Any idea ?

TOPICS
Windows

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Explorer , Nov 24, 2022 Nov 24, 2022

The bug was acually ME ;-(

The imported XMP did produce profiles and not presets. I was not looking at the right place.

Likes

Translate

Translate
Explorer ,
Nov 24, 2022 Nov 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The bug was acually ME ;-(

The imported XMP did produce profiles and not presets. I was not looking at the right place.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines