• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Lightroom & Photoshop Glitchy, Laggy Problem!! Can it be my graphics card?

Community Beginner ,
Feb 17, 2024 Feb 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone. Since the latest updates with Lightroom and Photoshop I've encountered so many problems!!

 

Lightroom: My copy and paste settings don't work, my mouse cursor glitches a lot and turns grey, the software glitches.... even going photo by photo glitches and slow in the develop tab

 

Photoshop: Generative Fill.... takes longer than usual and also a lot more slower!!

 

But in the other hand... my adobe premiere/after effects run just fine and smooth. !!

 

Is anyone going through a similar experience?

 

This is my computer specs:

Windows 11

Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz

64.0 GB RAM

NVIDIA GeForce GTX 1080 Driver Edition 551.52 (latest driver) through GeForce

 

Thank you everyone. I'm working at the moment but I will try to reply with more additional information as soon as im able to.

 

 

TOPICS
Windows

Views

57

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Feb 18, 2024 Feb 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Salut ! 
Je ne pense pas que cela vienne de ta carte graphique. 
J'ai exactement les mêmes problèmes que tu décris, depuis la dernière mise à jour et je suis sur MacBook Pro M1 16go, donc rien à voir.
J'espère que tout sera corrigé lors d'une prochaine mise à jour.

Bye 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 22, 2024 Feb 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

i have same issue with PS generative fill... stuck at the last bit of loading bar, takes 5-8 minutes(usually 20s)... I am with 4070ti...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines