• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Lightroom CC. Only first letter appears in keyword "Bill".

Community Beginner ,
Nov 07, 2018 Nov 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Trying to type in keyword "Bill". Bill flashes up, then disappears and only B is left. Restarted system, same problem. Map of error is:

b=b,   bi=bi,  bil=bil  bill=bill   ------- B=B,  Bi=Bi,  Bil=Bil,, Bill=B, ---Billy=Billy ---    Boby=Boby, --- Btgf=Btgf, ---   Darn=Darn, ---  Help=Help

C=C  Cy=Cy Cyy=Cyy  Cyyl=Cyyl Cylla=Cylla

No problem if I type Bill Jones.

Appears to be "Bill" only! Worked in the past. Halloween is over. Bill is not a bad guy, just a little misguided!

Windows 10,  Lightroom CC. ! !@All software current.

Views

378

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Explorer , Nov 14, 2018 Nov 14, 2018

Thanks for reporting, Bob.
We're investigating the issue.

Votes

Translate

Translate
Nov 09, 2018 Nov 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi bobg41819401,

Sorry that a certain keyword is not appearing correctly in Lightroom CC.

Could you please let us know which version of Lightroom CC are you using? You may verify (Help>System Info...) that you are on the latest version 2.0.2.

Thanks,

Akash

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 09, 2018 Nov 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Akash,

Yes, I am on 2.0.2.

Bob Gwin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Nov 12, 2018 Nov 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Bob,

Thanks for the update. Does the issue only occur while adding the keyword "Bill"? It's a bit strange as one keyword is causing such issue while other works fine.

~Akash

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 13, 2018 Nov 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

See my original problem report for some of the items I tested. “Billy” works and I am using that in my lists now. The old items with Bill in them still appear correctly. My keyboard checks out OK.

It is even more strange that I see Bill flash up, disappear, and then B settles in as the keyword. No problems of this type in any of my other apps.

Bob

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 14, 2018 Nov 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for reporting, Bob.
We're investigating the issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Boby

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You’ve posted to a very old thread. It is highly unlikely that the issue described in this thread, though not impossible, is the same issue which you are currently experiencing. Rather than resurrect an old thread that is seemingly similar, you are better posting to a new thread with fresh, complete information including system information, a complete description of the problem and step-by-step instructions for reproduction. 

 

In the unlikely event the issue is the same, we will merge you back into the appropriate location. 

 

Thank you!

 

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines