Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom reads 0photos /0bytes when I try to upload but recognises my SD car/camera

New Here ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Looking for help with importing my photos from SD card. It won't import my photos. It is reading 0 photos /0 bytes in the bottom left-hand corner when I try to import. The card is fine, I can develop other photos in lightroom without a problem, export without a problem and the card is working without a problem on my laptop. I have tried several cards and have the same issue. 

Big job on today and I cant figure it out!

Appreciate for your help.

Cliodhna

TOPICS
Problem or error

Views

53

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 04, 2020 Dec 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What version of Lightroom and what OS? If you recently upgraded to MacOS Catalina or Big Sur then you must give Lighroom permissions to access removable volumes.

 

catalinasecurity.png

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 05, 2020 Dec 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you for trying to help. It's Mac OS Catalina.

I actually got it sorted by Adobe help online chat.

it too quite a while but they updated everything and reinstalled and it worked.

many thanks again,

 

Cliodhna 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines