Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom settings

New Here ,
Mar 19, 2021 Mar 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have tried to copy the settings of one photo to another. Everything seems to go but the histogram changes! How to fix this?

TOPICS
Bug

Views

45

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 19, 2021 Mar 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've moved this from the Using the Community forum (which is the forum for issues using the forums) to the LR forum so that proper help can be offered.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 19, 2021 Mar 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please provide a little more detail about your concern. Unless the images are exactly the same, even though you copy the settings from one photo to another I would expect the histogram to change.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines