Lightroom slow to launch

Community Beginner ,
Aug 25, 2021 Aug 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The latest incarnation of Lightroom (CC) is very slow to launch (can take over 10 minutes before any images load). I've had a couple of chats with Adobe and the issue has been resolved although not for very long. 

 

I have an iMac purchased in April with 

  • 16 GB 2133 MHz DDR4
  • 2.3 GHz Dual-Core Intel Core i5

 

Although it's included in my subscription, I cannnot use LR Classic without running out of application memory in a few minutes.

Views

30

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 25, 2021 Aug 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Moving thread to the Lightroom Classic forum from Using the Community

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 25, 2021 Aug 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This post principally refers to an issue with Lightroom (desktop for web based), not Lightroom Classic

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines