• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Lightroom web is not responding, shows only "https://lightroom.adobe.com/libraries?"

New Here ,
Jul 05, 2023 Jul 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello!
When trying to start Lightroom WebApplication on Google Chrome or on MS Edge, the page doesn't load. 
Instead the browser command line shows "https://lightroom.adobe.com/libraries?" and the three dots in the middle of the screen are running. But nothing else happens.

My Lightroom Desktop (Windows) permanently shows "Syncing items" for the last days.
When filtering for Sync Status "Error", there are no items to show.
Same goes for Syncing Status "Syncing".


Nevertheless syncing works with my Android mobile Apps as regular.
My Android Lightroom says "Synced", as normal.

Lightroom CC as well says "Synced".

 

My Lightroom System with some 5000 images has worked well so far. 
I have not made any changes in my system. 


There is obviously a problem with the online library.
Is there a chance to get Lightroom Web Application working again?
Thank you

TOPICS
Web

Views

371

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 08, 2023 Jul 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I had this on Lightroom Web for over a year. Then it fixed itself. Never did get to figure out the cause.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 09, 2023 Dec 09, 2023

Copy link to clipboard

Copied

A half year later the issue is still not solved. There are still three dots running after having started Lightroom Web and I cannot access my images on the Web.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 20, 2023 Oct 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have a similar problem. I am trying to use the proofing feature in Adobe Lightroom on-line, syncing a gallery from LRC. I just get the 3 dots and the same link as you do on chrome. Other times it works. When I have the issue, the synced galleries work in LR when I look at them from the LC app on my desktop without issue. If Ioad in from my phone it loads just fine. If I try it on chrome on my macbook it also loads fine, so I am not sure why it will not work on my PC's version of chrome. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 04, 2024 Jan 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

New user to Lightroom CC web and desktop app (not Classic) on 2021 Macbook Pro m1 pro. Desktop app works great but web version on MS Edge has same problem described here on both my Mac and Windows 11 PC desktop so definitely a Lightroom / MS Edge issue. Safari on my Macbook has no problem and renders the images just fine. Lightroom Web needs much work as it is lacking even basic functions like zoom.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines