• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

LrM slow download speeds on Galaxy Note 8

New Here ,
Mar 22, 2023 Mar 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am downloading smart previews to "store locally" on my Galaxy Note 8 (SM-950U), Version 9. Using an SD card with 250GB free space.

Download speed tested at 50 Mbps on this device. However, it takes over 8 minutes to download 50 smart previews!

Two other Android devices tested using the same internet connection took only 25 seconds per 50 smart previews.

Are there known issues with this device or Android Pie?

Thanks

TOPICS
Android

Views

142

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 27, 2023 Mar 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am replying to update my own post.

With the help of an Adroid forum, I have been troubleshooting this issue, without resolution. I have used both Wi-Fi & ethenet connections in two locations (I don't have cellular here), deleted & reestablished my device connection to my network, tried device storage versus SD card, cleaned the SD's connections, tried two different ethernet cables in two locations.

I did a test download of photos from both Dropbox & GDrive, 50 photos downloaded in about 2 minutes. This only happens on my Galaxy Note 8 phone and only within the LrM app.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 28, 2023 Mar 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

As per advice on an Android forum, I also force-stopped the app, deleted all data, uninstalled & reinstalled. No improvement.

I then deleted my only firewall app. No change.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines