• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

(macOS 11.6.2) Issue with masking display adjustment sliders missing

New Here ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I don't see anymore my value when i modify one parameter.

Only in masking section.

 

What's the problem ?

 

I'm on Mac 11.6.2

 

Thanks

 

Mickael

 

{thread title updated by moderator}

TOPICS
macOS

Views

119

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey Mickael! Welcome to the Lightroom Community. I'll help you figure this out.

What version of Lightroom Classic are you working on? Do you work with two displays in your setup?

 

Try this as a basic first step:

 

Let me know if the issue exists. Thanks!
Sameer K

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey,

 

It doesnt work. I deleted the files.

 

I did the 3 methods.

 

I have Lightroom classic 12.5 + macOS Big Sur 11.6.2

I have only one display

 

I put a video files

 

Thanks 

 

Regards

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

See this long thread on the same topic-

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-bugs/p-french-german-spanish-masks-panel-scaling-is...

And the suggested work-around-

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-bugs/p-french-german-spanish-masks-panel-scaling-is...

 

Regards. My System: Lightroom-Classic 13.2 Photoshop 25.5, ACR 16.2, Lightroom 7.2, Lr-iOS 9.0.1, Bridge 14.0.2, Windows-11.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines