Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Missing profile in LR Mobile

New Here ,
Dec 20, 2020 Dec 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

F7D68E62-E98D-48E3-99B2-44C14CEF1B5E.jpeg

Hello everybody! I'm new here. And I really need your help. Found nothing similar, so here is my problem.
 After importing new presets that I found recently — some of them just doesn't work. And even may not be applicable to new images (I can't find them on "presets" tab while editing new images). What's wrong? 

P.S. after I tap "Continue editing" — nothing happens at al. The only way to continue working with that image is to DELETE it and to import once again. 
How can I fix it? Thank you!



{Moved from Lightroom Cloud to Lightroom Mobile Forum by Moderator} 

TOPICS
Bug, Mobile, Presets or profiles, Problem or error

Views

145

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 21, 2020 Dec 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Could you try to set the RAW Defaults setting (as part of the Lr Import Setting) to Adobe Default and when you then open up the asset again let me know if the "Continue Editing" button works

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 26, 2020 Dec 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

 No. It still requires deleting and restoring:(

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines