• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Presets with profiles are not working for users

New Here ,
Feb 09, 2022 Feb 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello! I have been making presets with the goal to sell. I have exported my presets solo and in a group. I had a few friends try tthem out, but only my BW and non-color presets worked. The only differnece is a profile attached. I even re-made a preset in camera raw and not lightroom classic and saved as a new preset. The same thing is happening. Can anyone help with this? I'm loosing my mind! Everything is updated, currently working on LRC v 11.2, camera raw 14.2, and LR 5.2. and work with Mac.

TOPICS
macOS

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 10, 2022 Feb 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

When you 'attach' a profile in a preset, the preset only tells Lightroom to apply that profile. That means the user must first have installed that profile.

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines