• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
9

Unable to launch https://lightroom.adobe.com/libraries

Community Beginner ,
Dec 14, 2023 Dec 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When I attempt to login to https://lightroom.adobe.com/libraries I only get a black screen with the three flashing white dots.   It will sit there for hours doing nothing.   I've tried on two different PCs.   As far as I know this is the only way to delete images from the adobe cloud.  I've tried both chrome and edge browsers with the same results

 

bertt36173711_0-1702569849591.png

 

TOPICS
Web , Windows

Views

98

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 14, 2023 Dec 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When I attempt to login to https://lightroom.adobe.com/libraries I only get a black screen with the three flashing white dots.   It will sit there for hours doing nothing.   I've tried on two different PCs.   As far as I know this is the only way to delete images from the adobe cloud.  I've tried both chrome and edge browsers with the same results

 

bertt36173711_0-1702570050119.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 14, 2023 Dec 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This does not belong in the Lightroom Classic forum. Please post in the Lightroom (ecosystem) forum.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 14, 2023 Dec 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am seeing no issues from Mac or Windows regardless of browser. 

Are you checking both PCs using the same internet connection? Firewall issue perhaps?

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 14, 2023 Dec 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I used another browser, Epic, and it's working fine.   Not sure what the problem is with chrome and edge.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines