Highlighted

4 Bugs

New Here ,
Sep 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So sometimes I hit export to camera roll but it doesn't export and it takes multiple tries to get it to export. Also when exporting as a DNG to files it exports at a really low resolution. And when in the Lightroom Camera sometimes (mostly at high(ish) shutter speeds) the photo in the preview looks wayyy brighter than it actually is. And finally in the library if you have your images as big as they can be (larger than the large thumbnails option in the view settings) the previews are really low res.

 

Here are some details that might be helpful:

  • I'm on iPhone XR iOS 13.6
  • The export settings don't really seem to matter

 

Edit: I've looked at other posts here and other people are also having the export problem, but I don't get a pop-up, it just says the normal "photo successfully exported." And I am also having the issue where it doesn't apply noise reduction when exporting

Edit 2: It'd also be useful to mention I'm on version 5.4.1

 

Edit 3: The noise reduction problem has been fixed in v5.4.2, and I think that first problem where photos don't always export

Topics

Bug, iOS, Problem or error

Views

18

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

4 Bugs

New Here ,
Sep 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So sometimes I hit export to camera roll but it doesn't export and it takes multiple tries to get it to export. Also when exporting as a DNG to files it exports at a really low resolution. And when in the Lightroom Camera sometimes (mostly at high(ish) shutter speeds) the photo in the preview looks wayyy brighter than it actually is. And finally in the library if you have your images as big as they can be (larger than the large thumbnails option in the view settings) the previews are really low res.

 

Here are some details that might be helpful:

  • I'm on iPhone XR iOS 13.6
  • The export settings don't really seem to matter

 

Edit: I've looked at other posts here and other people are also having the export problem, but I don't get a pop-up, it just says the normal "photo successfully exported." And I am also having the issue where it doesn't apply noise reduction when exporting

Edit 2: It'd also be useful to mention I'm on version 5.4.1

 

Edit 3: The noise reduction problem has been fixed in v5.4.2, and I think that first problem where photos don't always export

Topics

Bug, iOS, Problem or error

Views

19

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 06, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation