Highlighted

All feature and all set up have been eliminate

New Here ,
Feb 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When I try to use new feature for free for 7 days, all record and set up and feature have been eliminate. And no way to get back, seems like it's a bug. Or is there anyone know how to solve? I use LR moble.

TOPICS
Problem or error

Views

60

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

All feature and all set up have been eliminate

New Here ,
Feb 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When I try to use new feature for free for 7 days, all record and set up and feature have been eliminate. And no way to get back, seems like it's a bug. Or is there anyone know how to solve? I use LR moble.

TOPICS
Problem or error

Views

61

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 26, 2020 0
Adobe Employee ,
Feb 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Are you on iOS or Android?
Knowing which country you are in and what App store (country) you're in will also help.

Could you please add some screen shots so that we can understand what you are experiencing?

Thanks,
Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 26, 2020 0
New Here ,
Feb 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm from Taiwan and I was on iOS.

When I try to start the new feature 7 days for free, the system update itself. And then all the record all pictures all set up have been gone, vanished.

 

 

https://imgur.com/a/FQPu4b8

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 26, 2020 0
Adobe Employee ,
Feb 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you purchase with this account that you're using in the forum? 
Did you use the App Store from Taiwan?
Do you have anything in your network setup/device that is blocking network traffic?

Thanks,
Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 28, 2020 0