Can not log into lightroom mobile on desktop or iPad!?

New Here ,
Apr 18, 2014 Apr 18, 2014

Copy link to clipboard

Copied

i have tryied everything!

re installed twice

spoke to adobe they didnt know they told me they would call me back when they have a soution

its sending me mad!

i only signed up to adobe cc last night if thats any help

plus ive already tried the System Preferences/ Sharing / computer name fix didnt work!

anyone else got this problem

Views

31.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Jun 16, 2015 Jun 16, 2015
Hi Daniel,did you try the steps out in the link above (Creative Cloud sign-in errors)?Thanks,Ignacio

Likes

Translate

Translate
replies 158 Replies 158
Adobe Employee ,
May 28, 2015 May 28, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Please check if you have received a mail with an activation link.

If you have and have clicked it and it doesn't work, please let me know.

thanks,

Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 05, 2015 Jun 05, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have the same issue with my brand new mac.

When I click on the "Connect" for LR Mobile, nothing happens.
I'm already logged into my CC account.

With my old computer, it was OK, I was already connected to LR mobile and the sync was OK too.

Flash Player is updated to the last version

I tried to disconnect/connect from my CC account on my computer : nothing change

I also tried to delete/reinstall Lightroom without any change

Can you help me to fix it please ???

Here is my diag log :

Lightroom Sync Diagnostic Log

Generated: 2015-06-05T12:42:34+0200

App has been running for 326 seconds (5 minutes, 26 seconds).

This information will be used by Adobe engineers to help diagnose the problem you are reporting.

Table of Contents

  1. Platform Description
  2. HTTP Client : ( unknown )
  3. HTTP Client : LmModelsThread.lua
  4. HTTP Client Imp: WFHttpClientImp.lua
  5. Messaging Processors
  6. Activity Center UI


Platform Description

  • getAppDeviceClass: mac
  • getAppIdentifier: Lightroom
  • getAppName: Adobe Lightroom
  • getAppVersion: 6.0
  • getBranchName: master
  • getBuildTarget: Release
  • getDeviceManufacturer: Apple
  • getDeviceModel: Mac
  • getOS: MacOSX
  • getOSVersion: 10.9.5
  • isAndroid: false
  • isCocoa: true
  • isConstrainedMemoryDevice: false
  • isDebug: false
  • isDesktop: true
  • isHighDPIDevice: false
  • isMac: true
  • isPhone: false
  • isProduction: false
  • isProfile: false
  • isRelease: true
  • isTablet: false
  • isTornado: false
  • isiOS: false
  • isiPad: false
  • isiPhone: false

  


HTTP Client : ( unknown )

  • connections:
    • 1: uploadsRequested
    • 2: uploadsDispatched
    • 3: downloadsRequested
    • 4: downloadsDispatched
  • timings:
    • 1: GET
    • 2: PUT
  • totalHttpTime: 0

  


HTTP Client : LmModelsThread.lua

  • connections:
    • 1: uploadsRequested
    • 2: uploadsDispatched
    • 3: downloadsRequested
    • 4: downloadsDispatched
  • timings:
    • 1: GET
    • 2: PUT
  • totalHttpTime: 0

  


HTTP Client Imp: WFHttpClientImp.lua

  • counts:
    • 1: GET
    • 2: PUT
  • timings:
    • 1: GET
    • 2: PUT

  


Messaging Processors

  • LmModelsThread.lua: GC size = 6345K (after GC = 5198K), peak size = 6648K
  • WFHttpClientImp.lua: GC size = 4630K (after GC = 4409K), peak size = 4630K
  • WFDiagnosticLogImp.lua: GC size = 3979K (after GC = 3742K), peak size = 3979K
  • AgKSSystemNotificationsImp.lua: GC size = 3913K (after GC = 3666K), peak size = 3913K
  • KSKeychainServiceImp.lua: GC size = 3884K (after GC = 3663K), peak size = 3884K

  


Activity Center UI

  • loginDialog:
    • navigateSteps: (empty table)
  • ozTokens:
    • deviceTokenForCatalogCalls: (empty table)
    • storeTokenCalls: (empty table)
  • serverStatus: (empty table)
  • userInfo:
    • daysRemainingInTrial: false
    • hasValidConnectionToOz: false
    • hideSyncPrompt: false
    • isLoggedIn: false
    • isSyncingUserInfo: false
    • shouldSyncUserInfo: true
    • syncCollectionsByDefault: false

Regards

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 05, 2015 Jun 05, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I've contacted you privately and sent you a mail to follow up off-thread until we have it solved

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 15, 2015 Jun 15, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Same problem here ..

I can't log in via "get started with lightroom mobile" on Lightrom CC 2015 desktop version, or via Prefereces/Lightroom Mobile.

It says not signed in and I don't get the option to try to sign in either ..

Regards

B

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi Bård,

Exactly what happens when you try to login over the "get started with Lightroom mobile"?

Does it work with the newest LrD CC 2015.1 update?

There used to be a problem if you hadn't clicked on the verification link from Adobe.

That is now solved in CC 2015.1.

If that did not help, did you try the link above?

thanks,

Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

Having the same problem as others. I can access lightroom mobile from my device but cannot from desktop yet previously I could. Clicking sign in to lightroom mobile does nothing, no dialogs or errors.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Well, what ever YOU did, it seems to have sorted out my problem 🙂

I guess you did something to reset my accont? Anyway, updates were now available in the control center app, and that fixed the login issue.

Thanks

Edit: .. in other words: I did't have to do anything other than installing the updates that wasn't available until now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Glad it's working for you. Let us know if you would run into the issue again.

Regards,

Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 23, 2015 Jan 23, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I can't sign in to... it says that is a connection problem

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 26, 2015 Jan 26, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi Celsoaz. Are you on a Win-System?

If so we have seen some instances on Windows where a user’s settings do not have TLS support enabled and in this case the user will be unable to connect to certain servers. This can be fixed by:

1. On the Internet Explorer Tools menu, click Internet Options.

2. In the Internet Options dialog box, click the Advanced tab.

3. In the Security category, check Use TLS 1.0, Use TLS 1.1, and Use TLS 1.2 (if available).

4. Note It is important to check consecutive versions. Not selecting consecutive versions (e.g. checking TLS 1.0 and 1.2, but not checking 1.1) could result in connection errors.

5. Click OK ​

Let me know if that helps. -Guido

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 26, 2015 Jan 26, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Thanks! it worked!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 26, 2015 Jan 26, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Glad that it's working.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 16, 2015 May 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

hi, i just got here because i have the problem

that i cannot sign in at the "get started with lr mobile" dialogue in the upper left corner of lightroom.

it just wouldn't give me any screen or window.

i've got a cc subscription and lr is obviously logged in under my adobe id in general.

thanks for looking into this.

J

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 16, 2015 May 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem I cannot sign in at the "get started with lr mobile" dialogue in the upper left corner of lightroom.

it won't give me any screen or window.

i've got a cc subscription and lr is logged in under my adobe id.

thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 18, 2015 May 18, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

this might sound like a silly question, but did you verify the account by clicking on the link in the verification mail?

thanks,

Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 18, 2015 May 18, 2015

Copy link to clipboard

Copied

hi!

i actually got two mails, one upon creation and one while entering this forum.

i reclicked the activation link and now it looks like i'm logged in.

thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 18, 2015 May 18, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I did. It works on my iPhone and iPad, just not on the macbook.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 18, 2015 May 18, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Actually it looks like Jonas got it going for me, thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 18, 2015 May 18, 2015

Copy link to clipboard

Copied

was that clicking on the activation link?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 18, 2015 May 18, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Not sure.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 21, 2015 May 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

i have the same issue, my account is work on lightroom 5, iPad, iPhone, but i can't sign in at lightroom cc, how can i solve it?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 22, 2015 May 22, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi, did you get an email with an verification link?

If so, please verify that account by clicking on the link.

thanks,

Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hi Daniel,

did you try the steps out in the link above (Creative Cloud sign-in errors)?

Thanks,

Ignacio

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 16, 2015 Jun 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

That seems to have resolved the issue, many thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 16, 2015 Aug 16, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I also have a login problem with my login, its stays on the status 'aanmelden' but is does nothing even when i closed lighroom cc en rerstarted it, can you help me?

And by account is says im not logged in, even when y registered.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 01.28.34.pngSchermafbeelding 2015-08-17 om 01.30.07.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines