Highlighted

Enable profile corrections is not working

Explorer ,
Aug 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I take photos with an iPhone 7 Plus rear camera.

In the Develop module, Lens Correction, I have Enable Profile Corrections checked.

With setup set to Auto or Default, the Lens Profile is not populated.

However, I can select Apple, and it populates properly.

Seems like this used to work. Doesn't seem to work anymore. Any ideas.

Views

289

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Enable profile corrections is not working

Explorer ,
Aug 05, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I take photos with an iPhone 7 Plus rear camera.

In the Develop module, Lens Correction, I have Enable Profile Corrections checked.

With setup set to Auto or Default, the Lens Profile is not populated.

However, I can select Apple, and it populates properly.

Seems like this used to work. Doesn't seem to work anymore. Any ideas.

Views

290

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 05, 2017 0
Adobe Employee ,
Sep 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi 0mx9,

May I know which version of Lightroom are you using?

Mostly the lens correction settings are baked into the image itself, therefore any changes made later on do not reflect.

Thanks,

Akash

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 28, 2017 0