Watermark not working in newest LR mobile app

Community Beginner ,
May 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I downloaded the newest version of Lightroom mobile today (5.2.4), but now my watermark isn't showing up. I got to the 3 dots and go to watermarking and it says to "enable its use under more options when sharing." However, when I got to export it to my camera roll there is not "more options."  I don't see a "more options" under the 3 dots (there used to be a "sharing options" there where I went to enable it, but with this new version it's gone.) How do I get my watermark to show up on my pictures?

TOPICS
How to, Problem or error

Views

566

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Adobe Community Professional , May 10, 2020
selondon Adobe Community Professional , May 10, 2020
Do you see an icon that looks like this? If so, tap on that.    

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Adobe Community Professional ,
May 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Do you see an icon that looks like this? If so, tap on that.

 

A2254C55-8AF5-41C2-8DEB-0C04435B3BB8.jpeg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
May 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more