Highlighted

Copying and Pasting settings deletes radial and brush filters from destination photo

Community Beginner ,
Jul 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

 

Since last upgrade, copying and pasting settings is deleting the radials and brush filters I already have in that image. For example:

 

Let's say I have an image already edited but I want to copy and paste the color setting from an different image. When I paste it, it also deletes all the radial filters and brushes I had on that image, losing all the work. This was not like this before. 

 

This only happens on the desktop version. The mobile version is working as always.

 

Anyone else having this issue? 

 

Thanks in advance. 

This issue has now been fixed in Lr 3.4

Update from the Creative Cloud app.

TOPICS
Problem or error

Views

96

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Copying and Pasting settings deletes radial and brush filters from destination photo

Community Beginner ,
Jul 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

 

Since last upgrade, copying and pasting settings is deleting the radials and brush filters I already have in that image. For example:

 

Let's say I have an image already edited but I want to copy and paste the color setting from an different image. When I paste it, it also deletes all the radial filters and brushes I had on that image, losing all the work. This was not like this before. 

 

This only happens on the desktop version. The mobile version is working as always.

 

Anyone else having this issue? 

 

Thanks in advance. 

This issue has now been fixed in Lr 3.4

Update from the Creative Cloud app.

TOPICS
Problem or error

Views

97

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 07, 2020 0
Community Beginner ,
Jul 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

¿Nobody else having this isssue? It happens in all my computers... =? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2020 0
LEGEND ,
Jul 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This seems to be a bug. I’ve raised the issue at the feedback forum where the Adobe engineers should get to see it. Please feel free to add your vote and comments at the link below.

 

https://feedback.photoshop.com/photoshop_family/topics/copy-paste-overwrites-selective-adjustments

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 18, 2020 1
Community Beginner ,
Jul 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you very much! I will do that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 18, 2020 0
New Here ,
Jul 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It happend to me too! I tried to explain it to 3 assistants yesterday,  and they didn't understand me,  they had no solution other than returning to the older version..
Exactly what I am dealing with and making it difficult for me to edit as before

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 18, 2020 1
Community Beginner ,
Jul 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please, vote and comment about it on the following thread so there are more changes of the Adobe engineers see it. 

https://feedback.photoshop.com/photoshop_family/topics/copy-paste-overwrites-selective-adjustments

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 18, 2020 0
LEGEND ,
Aug 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This issue has now been fixed in Lr 3.4

Update from the Creative Cloud app.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 18, 2020 1
Community Beginner ,
Aug 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes! I just updated and everything works fine now! Thank you very much!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 18, 2020 0