Highlighted

Fill no good, 1-1 fine.

Participant ,
Jul 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is a problem I've been having for a while.  I have a Mac and 32GB ram, so plenty.  I do LRC adjustments and later come back to view the photo in Fill mode.  Many of the changes are not seen, it's not crisp, the texture and shrpening not showing for example.  I wait and wait and nothing.  If I go to 1-1 View, takes a few seconds and then changes are shown.  Then, if I switch back to Fill, all OK.  But if I go to another photo, and then come back to the previous one, I start all over again with Fill no good.  What's the problem?  Thanks.

Topics

Mac, Problem or error

Views

22

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Fill no good, 1-1 fine.

Participant ,
Jul 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is a problem I've been having for a while.  I have a Mac and 32GB ram, so plenty.  I do LRC adjustments and later come back to view the photo in Fill mode.  Many of the changes are not seen, it's not crisp, the texture and shrpening not showing for example.  I wait and wait and nothing.  If I go to 1-1 View, takes a few seconds and then changes are shown.  Then, if I switch back to Fill, all OK.  But if I go to another photo, and then come back to the previous one, I start all over again with Fill no good.  What's the problem?  Thanks.

Topics

Mac, Problem or error

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation