Keywords not syncing

Explorer ,
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I imported some photos into LR and gave them keywords and ratings. The images have synced to LR Classic as expected and while the ratings have been retained in classic, the keywords are missing. Is this a glitch, is it by design, or is it possible I'm doing something wrong?

 

Thanks much. 

TOPICS
Problem or error

Views

100

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jun 01, 2021 Jun 01, 2021
It's by design....keywords do not sync between Lightroom Classic and the cloud.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It's by design....keywords do not sync between Lightroom Classic and the cloud.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks. I'm guessing here that they also do not sync from cloud TO Classic?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Yes, they don't flow in either direction..

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines