Highlighted

Presets are not applying

New Here ,
Mar 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I had raw images that I added to the Lightroom app to create presets. I've added all the presets in my Lightroom mobile app. But while editing an image when I select any of the added preset, there's no change in my pic. They are not being applied on my pic I don't know why.

Please respond quickly!

Topics

Presets or profiles, Problem or error

Views

99

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Presets are not applying

New Here ,
Mar 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I had raw images that I added to the Lightroom app to create presets. I've added all the presets in my Lightroom mobile app. But while editing an image when I select any of the added preset, there's no change in my pic. They are not being applied on my pic I don't know why.

Please respond quickly!

Topics

Presets or profiles, Problem or error

Views

100

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Mar 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Looks like something went wrong with the creation of the presets. All the previews show the same image as the original, meaning that the presets don't do anything. Maybe you didn't check any options when you created the preset? Maybe you created them from an image that was not edited? How did you create them?

-- Johan W. Elzenga, http://www.johanfoto.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...