Presets not working

Community Beginner ,
Nov 02, 2020 Nov 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I switched to a new phone recently and I downloaded the new version of Lightroom mobile, 6.0.1 on my new phone. My old phone had version 6.0. I imported my downloaded presets into the app and they are not working. When I go to edit a photo the user presets that I created are shown but when I select one nothing changes on the photo. Anyone else experiencing this with the new version? Is there a way to correct this?

TOPICS
Presets or profiles, Problem or error

Views

103

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Nov 03, 2020 Nov 03, 2020
Yes, I’ve created presets before on my old phone with no issues at all and now with my new phone and new version of LR downloaded the presets I create and the ones I’ve downloaded are now working. -- Kaylah Manganelli Freelance Lettering Artist, Scriptivated 561.401.5250 scriptivated.com instagram.com/scriptivated facebook.com/scriptivated

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did I get it right that you imported dngs photos with preset settings and you created a preset via opening up such a preset-dng, then choosing Create Preset option and on the upcoming dialog you have chossen "Select All"  or "Modified" and then saved the preset. Could you double check with these steps again. Hope this helps - Guido/ Lr Mobile QE

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I’ve created presets before on my old phone with no issues at all and
now with my new phone and new version of LR downloaded the presets I create
and the ones I’ve downloaded are now working. --
Kaylah Manganelli
Freelance Lettering Artist, Scriptivated
561.401.5250

scriptivated.com
instagram.com/scriptivated
facebook.com/scriptivated

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Guido, I meant *not* working

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 06, 2020 Nov 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Did I get it right that you import the presets from kind of a LrPreset-app? If so could you provide the name of the app? btw. when you open up a photo within Lr Mobile app, and change e.g the exposure and create a presets from this state via the top-right 3-dot menu and afterwards apply the preset to a different photo...do you see the Exposure value applied? Hope to get a clue about your issue soon? - Guido/ lr Mobile QE

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines