Presets was saved, but not showing on Lightroom CC 3.1

New Here ,
Dec 21, 2019 Dec 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

I just purchased Lr presets online, follow the instructions to import them into my Lightroom CC 3.1, and it wouldn't show up. When I tried it again, it said that the presets are already saved, but it's no where to be seen. Anyone could help me with this? :')

TOPICS
Mac, Presets or profiles, Problem or error

Views

474

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 22, 2019 Dec 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Are these presets, or perhaps profiles? Profiles show up at the top of the Edit panel, but you need to click on the icon with the four squares to get the profile browser. The pull down menu only shows your favorite profiles, and newly imported profiles have of course not yet been marked as favorites.

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 16, 2020 May 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Did you manage to get it sorted? I am having the same problem. Presets are saved, but not showing up when I try to apply them. The relevant folder is ticked in the settings.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines