Highlighted

PROBLEMS WITH THE COLOR DIFFERENCE IN THE MODULES LIBRARY AND DELOPMENT

New Here ,
Oct 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

 
HELLO, I HAVE A PROBLEM WITH THE COLORS OF THE PICTURES. I USE LIGHTROOM CLASSIC CC AND THE INTENSITY OF THE COLORS LOOKS DIFFERENT WHEN I AM IN THE DEVELOP MODE AND THEN RETURN TO THE LIBRARY MODE. IN THE LIBRARY MODE THE COLORS ARE LESS INTENS THEN IN THE DEVELOP MODE. I HAVE NO CLUE HOW THIS IS POSSIBLE. I AM USING A MAC COMPUTER AND THIS PROBLEM IS SINCE A INSTALLED THE NEW VERSION OF CATALINA. I USE A CALIBRATING TOOL FOR MY BENQ SCREEN WHICH IS CALLED PALLETMASTER AND THIS WAS A 32-BIT VERSION BUT CATALINA DOES NOT SUPPORT 32-BIT VERSIONS BUT REQUIRES 64-BIT VERSIONS. SO I DID INSTALL ALSO A NEW 64-BIT VERSION OF PALETMASTER AND I CALIBRATED MY SCREEN. THEN I NOTICED THAT THE COLORS DID NOT MATCH WHEN I AM LOOKING AT IT IN THE DEVELOP MODE IS IT MUCH INTENSER THEN IN THE LIBRARY MODE. HOW CAN I FIX THIS, THAT I SEE THE SAME COLOR RENDERING ? HOW DO I KNOW I DEVELOPED MY PHOTO IN THE RIGHT WAY I WANT IT TO LOOK ? BECAUSE WHEN I RETURN TO THE LIBRARY MODE TO EXPORT THE PICTURE THE COLORS ARE LESS INTENS THEN I SAW IT IN THE DEVELOP MODE. IT IS VERY STRANGE THAT ALL THIS HAPPENED AFTER THE NEW VERSION OF CATALINA AND THE NEW 64-BIT VERSION OF PALLETMASTER. I AM USING LIGHTROOM CLASSIC CC FOR A LONG TIME NOW AND I NEVER BEFORE HAD THIS PROBLEM. CAN ANYONE HELP ME WITH THIS PROBLEM ? 
 
 
 

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

PROBLEMS WITH THE COLOR DIFFERENCE IN THE MODULES LIBRARY AND DELOPMENT

New Here ,
Oct 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

 
HELLO, I HAVE A PROBLEM WITH THE COLORS OF THE PICTURES. I USE LIGHTROOM CLASSIC CC AND THE INTENSITY OF THE COLORS LOOKS DIFFERENT WHEN I AM IN THE DEVELOP MODE AND THEN RETURN TO THE LIBRARY MODE. IN THE LIBRARY MODE THE COLORS ARE LESS INTENS THEN IN THE DEVELOP MODE. I HAVE NO CLUE HOW THIS IS POSSIBLE. I AM USING A MAC COMPUTER AND THIS PROBLEM IS SINCE A INSTALLED THE NEW VERSION OF CATALINA. I USE A CALIBRATING TOOL FOR MY BENQ SCREEN WHICH IS CALLED PALLETMASTER AND THIS WAS A 32-BIT VERSION BUT CATALINA DOES NOT SUPPORT 32-BIT VERSIONS BUT REQUIRES 64-BIT VERSIONS. SO I DID INSTALL ALSO A NEW 64-BIT VERSION OF PALETMASTER AND I CALIBRATED MY SCREEN. THEN I NOTICED THAT THE COLORS DID NOT MATCH WHEN I AM LOOKING AT IT IN THE DEVELOP MODE IS IT MUCH INTENSER THEN IN THE LIBRARY MODE. HOW CAN I FIX THIS, THAT I SEE THE SAME COLOR RENDERING ? HOW DO I KNOW I DEVELOPED MY PHOTO IN THE RIGHT WAY I WANT IT TO LOOK ? BECAUSE WHEN I RETURN TO THE LIBRARY MODE TO EXPORT THE PICTURE THE COLORS ARE LESS INTENS THEN I SAW IT IN THE DEVELOP MODE. IT IS VERY STRANGE THAT ALL THIS HAPPENED AFTER THE NEW VERSION OF CATALINA AND THE NEW 64-BIT VERSION OF PALLETMASTER. I AM USING LIGHTROOM CLASSIC CC FOR A LONG TIME NOW AND I NEVER BEFORE HAD THIS PROBLEM. CAN ANYONE HELP ME WITH THIS PROBLEM ? 
 
 
 

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 17, 2019 0

Have something to add?

Join the conversation