Highlighted

Searchfunction not working

Community Beginner ,
Sep 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am using LR och my Ipad pro with IpadOS. The searchfunction has stopped working, well, it works, it finds results only i cant show them.. only empty thumbnails. Any fix on this?

 

How can there be SO many issues with this platform? This is supposed to be a proffesional tool right? But the all so important functions keeps bugging and bugging.

TOPICS
Bug, Crash or freeze, FAQ, Feature request, Import and share, Performance, Presets or profiles, Problem or error, Sync

Views

14

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Searchfunction not working

Community Beginner ,
Sep 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am using LR och my Ipad pro with IpadOS. The searchfunction has stopped working, well, it works, it finds results only i cant show them.. only empty thumbnails. Any fix on this?

 

How can there be SO many issues with this platform? This is supposed to be a proffesional tool right? But the all so important functions keeps bugging and bugging.

TOPICS
Bug, Crash or freeze, FAQ, Feature request, Import and share, Performance, Presets or profiles, Problem or error, Sync

Views

15

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 15, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation