Highlighted

SYNC BUG

New Here ,
Jun 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone.

Before writing this post i searched for an solution reading hundreds of comments about the same problem i have, but no one gives you a real answer how to fix it.

The problem occurs when i try to sync photos to my phone (IphoneX). from LighromCC (not classic).

Im using windows 10Home edition. 

 

I'm stuck in a loop where the little cloud icon show's "syncing 1 photo".

Belive me, i think i've tried every option mentioned in other post's, non of them is working for me.

Updating the program, makin log out, deleting sync error file's on web version then tryin to re-upload them and re-sync. ect...

ADOBE PLEASE DO SOMETHING, WE ARE PAYING FOR AN SERVICE WHICH IS NOT WORKING PROPERLY.

 

TOPICS
Problem or error

Views

91

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

SYNC BUG

New Here ,
Jun 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone.

Before writing this post i searched for an solution reading hundreds of comments about the same problem i have, but no one gives you a real answer how to fix it.

The problem occurs when i try to sync photos to my phone (IphoneX). from LighromCC (not classic).

Im using windows 10Home edition. 

 

I'm stuck in a loop where the little cloud icon show's "syncing 1 photo".

Belive me, i think i've tried every option mentioned in other post's, non of them is working for me.

Updating the program, makin log out, deleting sync error file's on web version then tryin to re-upload them and re-sync. ect...

ADOBE PLEASE DO SOMETHING, WE ARE PAYING FOR AN SERVICE WHICH IS NOT WORKING PROPERLY.

 

TOPICS
Problem or error

Views

92

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 09, 2020 0
selondon LATEST
Adobe Community Professional ,
Jun 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is mainly a user to user forum, the best place to post bugs and feature requests is on the following forum that is monitored by the engineering team:

 

https://feedback.photoshop.com/photoshop_family/categories/photoshop_family_lightroom_cc

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 09, 2020 0