Highlighted

Wrong EXIF information in Lightroom (Lens)

New Here ,
Jun 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Adobe Lightroom is showing wrong EXIF information. I know for sure, that a certain photo was shot with a Canon 7D II and a Sigma lens.

Lightroom shows the following information (which is wrong).

exif_2_lightroom.png

I tested the same photo in DxO, showing the correct information:

exif_1_DxO_PhotoLab.png

Any ideas why Adobe Lightroom shows the wrong information?

Thanks.

Views

138

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Wrong EXIF information in Lightroom (Lens)

New Here ,
Jun 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Adobe Lightroom is showing wrong EXIF information. I know for sure, that a certain photo was shot with a Canon 7D II and a Sigma lens.

Lightroom shows the following information (which is wrong).

exif_2_lightroom.png

I tested the same photo in DxO, showing the correct information:

exif_1_DxO_PhotoLab.png

Any ideas why Adobe Lightroom shows the wrong information?

Thanks.

Views

139

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 18, 2019 0
Adobe Employee ,
Jun 19, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi Kurtp,

That isn't a great user experience as Lightroom is incorrectly detecting your Sigma lens, we're sorry to hear about this. Let us help make it right.

Could you please take a look at this similar discussion Wrong lens information  and let us know if that helps?

Thanks,

Akash

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 19, 2019 0