Highlighted

SSL cert not working on Apache

New Here ,
Aug 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Adobe media server 5.0 is running IIS and inbuild Apache. When I applied SSL cert to apache, the https request always gets redirected to http.The website using https protocol and I am not able to frame video player (running on Apache). Chrome and Firefox will not display it, IE does though.

City of Cupertino video player

thanks so much

Shivani

Views

2.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

SSL cert not working on Apache

New Here ,
Aug 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Adobe media server 5.0 is running IIS and inbuild Apache. When I applied SSL cert to apache, the https request always gets redirected to http.The website using https protocol and I am not able to frame video player (running on Apache). Chrome and Firefox will not display it, IE does though.

City of Cupertino video player

thanks so much

Shivani

Views

2.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Sep 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You'll need to search around on apache forums to see what the solution is as it's not much to do with the media serving portion of AMS.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...