• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Auto rigging part doesn't work

New Here ,
Jan 16, 2021 Jan 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello there,

 

I am trying to animate Olaf with Mixamo but the auto rigger doesn't recognize the body parts of Olaf and sends me back a error message saying I have to place the markers on the body (which I did...)

 

The thing is, his arms are so thin that it might be the reason why the auto rigger doesn't work. I also tried the skeleton LOD to no fingers to lower down the skeleton details but I still have the same error message.

 

Do you know how I can solve this issue please?

 

Many thanks

Sarah

TOPICS
Character , Upload

Views

712

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 16, 2021 Jan 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Sarah,

your main issue is the parts are not joined but he will also need legs to have a Mixamo rig imo

Olaf Mixamo.PNG

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines