not uploading / uploaded has texture isuses

New Here ,
Jun 28, 2021 Jun 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

 

20210628_130730.jpg

 

20210628_131427.jpg

 

20210628_131348.jpg

 

 

so 3 days ago I uploaded a model, not 100%humanoid (yes it worked fine) the animation worked and basically everything else until I clicked Z rendered, the texture was way off also in layout it seemed unfixable after hours of trying and so I tried to upload the edited file of the model and it says 'sorry unable to map you exsisting skeleton" while the model uploaded before? and even with "chat support" they didnt have a clue and just kept sending links ending nowhere.

 

 

ive added images as proof that it can actually be uploaded to maximo adn what the texture is supposed to look like compared to the mixamo version(the one with all the colours in the main is the wrong texture of mixamo)

 

 

so if anyone knows how i can fix the texture issue or re-upload the edited mode, please help me!

 

TOPICS
Animation Controls, Bug, Character, Performance, Upload

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 28, 2021 Jun 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

YEAH - that is wacky.

BUT - - As long as your mesh is good, you don't really need the textures in Mixamo.  You can download the keyframes then retarget them to your existing model in the 3D software you're using.

Presumably your UVs are good in your 3D software, so things should be fine.

 

Grab the animation data you need, see if it checks out.

 

ps. that is a FUN SCULPT on that head! nice!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 28, 2021 Jun 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

the issue will be a proxy i.e, your network or your browser or Adobe server is saving the file to reuse

 

easy test is to upload it from a different computer at a different campus

 

as more the model itself I'd assume your polly count is too high to add textures and you are hitting file size limits but yes chat is worthless

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines