Highlighted

A small letter L is showing up after random words on my page

New Here ,
Aug 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I'm working on a page for a client and when I sent it to her everything looked good on my end but she mentioned that there are small "L" characters showing up after certain words specifically in one section. I don't see them on my computer in Chrome. I've had a few other people look at it as well and they don't see them either. My first thought was that they were soft returns showing up but most of the places they pop up don't have a soft return. Another person had a similar question on this forum so I know it's probably not just her computer. I've included screenshots as well as a link to the site below. PLEASE HELP!

Muse Site

image001.pngimage003.pngimage002.png

Hi Michelle,

I believe that chrome is blocking a script which is causing this issue.

Are you using a third-party widget?

Regards,

Akshay

Views

179

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

A small letter L is showing up after random words on my page

New Here ,
Aug 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I'm working on a page for a client and when I sent it to her everything looked good on my end but she mentioned that there are small "L" characters showing up after certain words specifically in one section. I don't see them on my computer in Chrome. I've had a few other people look at it as well and they don't see them either. My first thought was that they were soft returns showing up but most of the places they pop up don't have a soft return. Another person had a similar question on this forum so I know it's probably not just her computer. I've included screenshots as well as a link to the site below. PLEASE HELP!

Muse Site

image001.pngimage003.pngimage002.png

Hi Michelle,

I believe that chrome is blocking a script which is causing this issue.

Are you using a third-party widget?

Regards,

Akshay

Views

180

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 25, 2017 0
Adobe Employee ,
Aug 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Michelle,

I believe that chrome is blocking a script which is causing this issue.

Are you using a third-party widget?

Regards,

Akshay

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 25, 2017 1
New Here ,
Aug 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for the quick response. For this section, I'm using the Muse For You widget "Muse Motion" and a Muse Resource widget called "Hover Grow". Do you have any recommendations?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 28, 2017 0
Preran LATEST
Adobe Employee ,
Aug 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Please contact the widget developer and let them know of your issue. They should be able to fix it for you.

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 29, 2017 0