Highlighted

Accordion Widget Looks Glitchy On Published Site

Explorer ,
Sep 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

I've used the built in accordion widget to group information together under different logos. The actual accordion action works really well but the problem is the logos sometimes disappear when I hover over them.

It doesn't happen all the time but it does make the page look very glitchy and would prefer it if it didn't happen.

Here's the link to the page where it's happening.

http://www.wilmot-budgen.co.uk/TestFolder/certificates.html

If anyone has any ideas on how I can stop the glitchy rollover problem I would be very grateful!

Kind Regards
Dan

Hey Dan,

Can you please try to fill the accordions with JPEG or PNG and see if it behaves normally?

I have tried filling it with with a JPEG and it didn't flash.

Probably a glitch with SVG, can please test this and let me know the results?

Regards,

Ankush

Views

178

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Accordion Widget Looks Glitchy On Published Site

Explorer ,
Sep 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

I've used the built in accordion widget to group information together under different logos. The actual accordion action works really well but the problem is the logos sometimes disappear when I hover over them.

It doesn't happen all the time but it does make the page look very glitchy and would prefer it if it didn't happen.

Here's the link to the page where it's happening.

http://www.wilmot-budgen.co.uk/TestFolder/certificates.html

If anyone has any ideas on how I can stop the glitchy rollover problem I would be very grateful!

Kind Regards
Dan

Hey Dan,

Can you please try to fill the accordions with JPEG or PNG and see if it behaves normally?

I have tried filling it with with a JPEG and it didn't flash.

Probably a glitch with SVG, can please test this and let me know the results?

Regards,

Ankush

Views

179

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 25, 2017 0
Sep 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey Dan,

Is this is a template based site or built solely by you?

The reason I am asking is such issues are mostly seen in template based sites, or a third party widget to built the accordions.

If it is a template based site then you should be reaching out to its vendor.

Else try to copy some of these accordions into a new page and see if the issue remains.

You can also try removing any HTML code snippet inserted into the site and see if that helps.

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 25, 2017 1
Explorer ,
Sep 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ankush,

Thanks for getting back to me so quickly...

This isn't a template site, It was built by me, and I have used the built in accordion widget that comes with Muse not a third party widget.

There aren't any HTML snippets added to the site either (as far as I know).

Kind Regards
Dan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Sep 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Could you provide a .muse, following the below mentioned instructions?

Please Provide a .muse File to Help Us Fixing Your Issue!

Best Regards,
Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2017 0
Explorer ,
Sep 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

No problem, here's the link:

https://adobe.ly/2yEfpMT

Thanks

Dan

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2017 0
Sep 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey Dan,

Can you please try to fill the accordions with JPEG or PNG and see if it behaves normally?

I have tried filling it with with a JPEG and it didn't flash.

Probably a glitch with SVG, can please test this and let me know the results?

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2017 1
Explorer ,
Sep 27, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the response Ankush... I changed them all to .PNG files and it worked, no more flashing!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 27, 2017 0