Highlighted

Adding Fonts to Domains

New Here ,
Oct 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi.
I've been speaking with Adobe Customer Support for a few days now, but I'm hoping the community can help me out.

My website www.stacey-europe.co.uk is having formatting issues when it comes to font (JAF Dormus). If you were to visit Home  you'll see that all text is as it should be.

I'm told that I need to add this font type to my other domains (the ones with the formatting issue). Does anybody know how to do that?

The email I received from Adobe Customer Care:

This is in regards to the issue that you have with the Muse site.I have checked the site and found the issue with the adobe font, that is not added to the domain that is why it's not rendering.
Here is the screenshot for that : http://prntscr.com/lar4wp
You have multiple domains so, when we publish the site to main domain, it shows the correct fonts but not with the other domains.
I would suggest you to please reach out to fontsupport@adobe.com and ask them how to add fonts to multiple domains.

Thanks in advance for your help!

You have to install these fonts properly (via Muse‘s font menu; Add selfhosted web fonts) and in the „Publish“ dialog you have to add the new url into the „URL“ field (comma separated).

Views

210

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adding Fonts to Domains

New Here ,
Oct 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi.
I've been speaking with Adobe Customer Support for a few days now, but I'm hoping the community can help me out.

My website www.stacey-europe.co.uk is having formatting issues when it comes to font (JAF Dormus). If you were to visit Home  you'll see that all text is as it should be.

I'm told that I need to add this font type to my other domains (the ones with the formatting issue). Does anybody know how to do that?

The email I received from Adobe Customer Care:

This is in regards to the issue that you have with the Muse site.I have checked the site and found the issue with the adobe font, that is not added to the domain that is why it's not rendering.
Here is the screenshot for that : http://prntscr.com/lar4wp
You have multiple domains so, when we publish the site to main domain, it shows the correct fonts but not with the other domains.
I would suggest you to please reach out to fontsupport@adobe.com and ask them how to add fonts to multiple domains.

Thanks in advance for your help!

You have to install these fonts properly (via Muse‘s font menu; Add selfhosted web fonts) and in the „Publish“ dialog you have to add the new url into the „URL“ field (comma separated).

Views

211

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 29, 2018 0
LEGEND ,
Oct 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You have to install these fonts properly (via Muse‘s font menu; Add selfhosted web fonts) and in the „Publish“ dialog you have to add the new url into the „URL“ field (comma separated).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 29, 2018 0