After Publishing a Site (FTP) The Site Does Not Load Without the /index.html

New Here ,
Oct 28, 2017 Oct 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have created a one page website and I used the FTP upload to an image hosting account. The published site displays on a phone but when you try to view it on a tablet or desktop either you have to add the /index.html at the end or www. at the beginning. Why can't someone just type in the web address without the www. and get to the site. I have never had this problem before.

Views

140

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Guide , Oct 29, 2017 Oct 29, 2017
This happens in the event that you have not removed the standard stub on the hosting.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Oct 29, 2017 Oct 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Which address should we look at?

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guide ,
Oct 29, 2017 Oct 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This happens in the event that you have not removed the standard stub on the hosting.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines