Highlighted

Animation does not show in browser

Community Beginner ,
Jun 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have created a small animation in Edge Animate an placed it in my Muse website project.

When I use the preview function in Muse the animation shows up fine.

When I do the preview in browser it does not show up. Also when I upload my site via ftp server.

What may be a problem?

Regards, Markus

Views

236

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Animation does not show in browser

Community Beginner ,
Jun 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have created a small animation in Edge Animate an placed it in my Muse website project.

When I use the preview function in Muse the animation shows up fine.

When I do the preview in browser it does not show up. Also when I upload my site via ftp server.

What may be a problem?

Regards, Markus

Views

237

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 07, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Jun 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Please, provide a screenshot. Or a link. Or a .muse.

How did you embed your animation? Like this?

How to add animated content in Adobe Muse

Muse tutorial: Integrating Adobe Edge Animate graphics | lynda.com - YouTube 

Help us to help you.

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 07, 2017 1
Community Beginner ,
Jun 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Animation 1.jpg

Hello Uwe,

I followed the way its shown in the tutorials you mentioned.

This is the link to my homepage https://www.joma-media-service.de/digitalisierung.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 07, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Jun 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Markus,

your link is not valid. Leads to a 404 Error page

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 07, 2017 0
Community Beginner ,
Jun 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Uwe,

now the link should work.

Markus

https://www.joma-media-service.de/digitalisierung.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 07, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Jun 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

All pages work fine on Safari and Chrome. Firefox does not show the cine projector​​  , shows all other animations.

Also the following animation behind the projector with different media types works on Firefox. But not the projector.

It does not show the correct "rolling" animation but it shows a kind of animation.

Have no idea what Firefox needs to play . The only really missing animation I could detect is the projector in Firefox.

We need an animation guru – I gives, there are several options to export animations? Like transparency support?

Because your "framed" animations all do work.

Does this really help?

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 08, 2017 0
Community Beginner ,
Jun 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for looking a the page.

I also assume its some problem with the export of the animation, but I am not an expert with edge animate

and I dont understand all the settings you can make.

Maybe someone has an idea.

Regards,

Markus

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 08, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Jun 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

But good to know, that it works in all browsers, right? It´s rather an issue with Firefox than with export.

Which browser do you use for preview in browser? Did you upload to BC (yourdomain.businesscatalyst.com) as well to check?

By this way you could also check all browsers, before uploading the final site.

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 08, 2017 0
Community Beginner ,
Jun 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I usually check everything with firefox.

So I will create mydomain on businesscatalyst for testing.

Regards,

Markus

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 08, 2017 0