can't see state buttons in preview or view in browser

New Here ,
Sep 14, 2017 Sep 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

My state buttons don't appear in browser or preview mode.What am i doing wrong?

see picsSchermafbeelding 2017-09-14 om 10.56.02.pngSchermafbeelding 2017-09-14 om 10.56.23.png

Views

152

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Sep 14, 2017 Sep 14, 2017
This is a known issue in the latest Muse version (State buttons with an outline won’t display in browser).Possible solutions: Check out the actual prerelease version of Muse. Sign in here: https://forums.adobe.com/message/9461708#9461708 The prerelease version installs alongside the official version and doesn’t interfere with it. Wait, until the bug fix version is released. (Shouldn’t be a long time to wait.)

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Sep 14, 2017 Sep 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

This is a known issue in the latest Muse version (State buttons with an outline won’t display in browser).

Possible solutions:

  • Check out the actual prerelease version of Muse. Sign in here: https://forums.adobe.com/message/9461708#9461708 The prerelease version installs alongside the official version and doesn’t interfere with it.
  • Wait, until the bug fix version is released. (Shouldn’t be a long time to wait.)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 14, 2017 Sep 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Tnx for the quick reply!

I'm not in a hurry so i'll wait for the bug fix version.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 14, 2017 Sep 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Seems to be set in "normal" state to be not visible ("0")?

We would, if something else might cause the issue, a .muse with just this page.

Best Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines