Highlighted

Dear team, your contact option on muse.adobe.com reacts funny

Engaged ,
Aug 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

Originally I wanted to report here Tutorials – Adobe Muse Widget Directory  that your tutorial video for responsive composition widget (the second one) does not seem to exist on the server, an error message is shown instead, stating "dns server address could not be found".

So I wanted to report this to you via Report a Concern | Adobe Muse CC  and, funny enough, first of all that well known"some files on the server may be missing or are incorrect"-message which is so dear to us appears, and then upon clicking "ok", your support site looks like, er, funny. The CSS seems to have said goodbuy.

See screenshot attached. I just wanted to give you notice.

Kind regards,

bartl

Bildschirmfoto 2017-08-26 um 09.58.29.png

Hey bartl,

This is really embarrassing and yes funny too.

The error "some files on the server missing" has started affecting to our own site also.

I will get this checked by the website owner, however, the composition widgets tutorial is playing very well at my end.

Maybe a temporary glitch, however, thank you very much for getting this in our notice.

Regards.,

Ankush

Views

146

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Dear team, your contact option on muse.adobe.com reacts funny

Engaged ,
Aug 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

Originally I wanted to report here Tutorials – Adobe Muse Widget Directory  that your tutorial video for responsive composition widget (the second one) does not seem to exist on the server, an error message is shown instead, stating "dns server address could not be found".

So I wanted to report this to you via Report a Concern | Adobe Muse CC  and, funny enough, first of all that well known"some files on the server may be missing or are incorrect"-message which is so dear to us appears, and then upon clicking "ok", your support site looks like, er, funny. The CSS seems to have said goodbuy.

See screenshot attached. I just wanted to give you notice.

Kind regards,

bartl

Bildschirmfoto 2017-08-26 um 09.58.29.png

Hey bartl,

This is really embarrassing and yes funny too.

The error "some files on the server missing" has started affecting to our own site also.

I will get this checked by the website owner, however, the composition widgets tutorial is playing very well at my end.

Maybe a temporary glitch, however, thank you very much for getting this in our notice.

Regards.,

Ankush

Views

147

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 26, 2017 0
Aug 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey bartl,

This is really embarrassing and yes funny too.

The error "some files on the server missing" has started affecting to our own site also.

I will get this checked by the website owner, however, the composition widgets tutorial is playing very well at my end.

Maybe a temporary glitch, however, thank you very much for getting this in our notice.

Regards.,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 28, 2017 0