Highlighted

Diashow does not work in Windows 7, 10

Participant ,
Feb 21, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

some client told me that a diashow in the header on one of my muse-pages start only after 2 min loading time in Windows 7 and 10, also in Firefox (Windows).

I don’t see any problems on mac. The picture in the Dish has only 75 KB!

imagesachen.de – Die Alternative zur Werbeagentur in München und Umgebung

Here you can download the muse file:

www.design-werk.org/Test/imagesachen.muse

http://www.design-werk.org/

Does anyone have maybe a solution for this?

Thank you very much,

Wolfram

Views

603

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Diashow does not work in Windows 7, 10

Participant ,
Feb 21, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

some client told me that a diashow in the header on one of my muse-pages start only after 2 min loading time in Windows 7 and 10, also in Firefox (Windows).

I don’t see any problems on mac. The picture in the Dish has only 75 KB!

imagesachen.de – Die Alternative zur Werbeagentur in München und Umgebung

Here you can download the muse file:

www.design-werk.org/Test/imagesachen.muse

http://www.design-werk.org/

Does anyone have maybe a solution for this?

Thank you very much,

Wolfram

Views

604

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 21, 2018 0
Feb 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Wolfram,

Yes, even I see the slowness in loading the header slideshow.

This can also be due to your hosting.

Can you also try publishing the site on Business Catalyst and see if behaves the same way?

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 22, 2018 0
Participant ,
Feb 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Ankush,

thanks for your help! I published the website already with different domain Hostess,

the problem is always the same.

Here is the link to the original website...

imagesachen.de – Die Alternative zur Werbeagentur in München und Umgebung

all the best,

Wolfram

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 22, 2018 0
Participant ,
Feb 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 22, 2018 0
Adobe Employee ,
Feb 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Can you quickly try creating a new slideshow and see if you are able to reproduce the issue?

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 22, 2018 0
Participant ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you Preran,

Here is another slideshow, I created a few days ago:

designwerk | Wolfram Söll – designwerk, Grafikdesign und Webdesign aus München| München

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a bigger problem, that I cannot see the whole menu on your page:

Bildschirmfoto 2018-02-23 um 11.15.03.png

Bildschirmfoto 2018-02-23 um 11.16.36.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0
Participant ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

are you using PC? or a mobile device? could you also name browser and system.

thank you!!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

iMac 21,5"

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

It´s placed/pinned too far to the bottom, I guess (I see, it appears below your hero image)

Only on landing page, other pages show it where one can see it.

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 1
Participant ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Bildschirmfoto 2018-02-23 um 12.12.40.png

how strange,

I tested it also on an iMac 20" it works fine...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Wolfram999,

Uwe has picked a good point, even I am unable to see all your menus unless I demagnify my browser window.

And it is not even scrolling with above so we can see other option.

Are you working on a readymade theme or a third party widget?

Looks like the widget is causing a slow load of your site, try removing it and see how it works.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0
Participant ,
Feb 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Ankush,

thank you again, but we are talking now about others things and another sites.

My main problem was the slow load of www.imagesachen.de in Windows 7, 10!

I am not using any third pard widgets on that site!

Do you have any solutions for that?

Thanks Wolfram

P.S. the menuefiles are made with Edge Animate (oam)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 23, 2018 0