Highlighted

Elements of the page aren't being shown when exported.

Community Beginner ,
Oct 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I'm having a problem that when I try to export to HTML, some elements do not appear correctly.

I tried to create a new element(red square) and this element is exported, but the others remain as ghosts.

Does anyone know how to solve this?

muse_problem.jpg

Views

135

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Elements of the page aren't being shown when exported.

Community Beginner ,
Oct 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I'm having a problem that when I try to export to HTML, some elements do not appear correctly.

I tried to create a new element(red square) and this element is exported, but the others remain as ghosts.

Does anyone know how to solve this?

muse_problem.jpg

Views

136

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 09, 2017 0
Participant ,
Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Is there any warning about missing assets when you export to HTML?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2017 1
Community Beginner ,
Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

No. It just doesn't show the elements.

Even when I view the page source, the elements are there in the HTML, but not showing.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2017 0
Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Many apologies to find you in this trouble.

However, would you mind sharing your .muse file with us so that we can investigate and try fixing it.

For sharing the file you can follow the steps explained here - https://forums.adobe.com/docs/DOC-8652 and send the link to me in a private message.

For doing a private message hover the mouse on my picture and click "message".

Thanks,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2017 1
Community Beginner ,
Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Just the muse file is enough ou I should send all the assets as well?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2017 0
Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

it will be great if I get few assets also which aren't showing up.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 10, 2017 0