Highlighted

Error 500

Community Beginner ,
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

H, I can't use the font DIN 2014 in Muse while it's perfectly sync in my typekit.com
In Muse the window say it's not possible upload preview and when I try to launch site preview it says “you can not generate the code to enable web font”

Someone can help me? Thanks
Schermata 2017-11-10 alle 12.08.49.pngSchermata 2017-11-10 alle 12.56.23.png

Hi,

The font DIN 2014 is correctly installed and works fine at my end, meaning there isn't an issue with the font.

There might be an issue with your Typekit account.

The first step we can try is signing out and signing back into the Muse and see if that works.

Go to Help > Sign out

Close Muse > restart your system > and relaunch Muse where it shall ask you to sign back in.

Please sign back in and see if that works!

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Views

136

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Error 500

Community Beginner ,
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

H, I can't use the font DIN 2014 in Muse while it's perfectly sync in my typekit.com
In Muse the window say it's not possible upload preview and when I try to launch site preview it says “you can not generate the code to enable web font”

Someone can help me? Thanks
Schermata 2017-11-10 alle 12.08.49.pngSchermata 2017-11-10 alle 12.56.23.png

Hi,

The font DIN 2014 is correctly installed and works fine at my end, meaning there isn't an issue with the font.

There might be an issue with your Typekit account.

The first step we can try is signing out and signing back into the Muse and see if that works.

Go to Help > Sign out

Close Muse > restart your system > and relaunch Muse where it shall ask you to sign back in.

Please sign back in and see if that works!

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Views

137

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 10, 2017 0
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

The font DIN 2014 is correctly installed and works fine at my end, meaning there isn't an issue with the font.

There might be an issue with your Typekit account.

The first step we can try is signing out and signing back into the Muse and see if that works.

Go to Help > Sign out

Close Muse > restart your system > and relaunch Muse where it shall ask you to sign back in.

Please sign back in and see if that works!

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 10, 2017 0
Community Beginner ,
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Oh yes, it works very well now.

Thanks a lot Ankush. Top!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 10, 2017 1
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Glad it helped .

Cheers!

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 10, 2017 0