Highlighted

Footer not showing in Preview

New Here ,
Jun 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

I am having an issue with my footer on my homepage. It is showing on all other pages correctly,  just not on the homepage. All is visible in design but it is simply blank when previewing in safari. Any ideas?

Screen Shot 2018-06-06 at 11.56.52 AM.pngScreen Shot 2018-06-06 at 11.57.21 AM.png

Thank you!

Views

117

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Footer not showing in Preview

New Here ,
Jun 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

I am having an issue with my footer on my homepage. It is showing on all other pages correctly,  just not on the homepage. All is visible in design but it is simply blank when previewing in safari. Any ideas?

Screen Shot 2018-06-06 at 11.56.52 AM.pngScreen Shot 2018-06-06 at 11.57.21 AM.png

Thank you!

Views

118

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 06, 2018 0
Jun 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Kevan,

There can be quite multiple reasons for your issue for which we need to have a look at your file.

Would you mind sharing a small version .muse file (only home and master page) with us so that we can investigate and try fixing it?

For sharing the file you can follow the steps explained here - https://forums.adobe.com/docs/DOC-8652.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 06, 2018 0