Having issues when resizing window. Background picture resizes but footer doest leaving white gap

New Here ,
Jun 10, 2017 Jun 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

I'm new to Adobe Muse and have been searching everywhere for the answer and also trying things I've learnt off forums but nothing has been successful so far.

When resizing the window in preview mode the background picture and header move perfectly but the footer moves width but not height leaving a white gap. I have tried changing the settings but either stays fixed or moves width but not height.

Its driving me nuts is there anyone that can help me. Have attached a couple of pictures to show the problem. It fits to my screen perfectly I'm just concerned that on a different screen size it will appear like the 2nd picture. I may be stupid on this one lol.

Thank you for your help in advance.

Screen Shot 2017-06-10 at 12.23.21.png

Screen Shot 2017-06-10 at 12.22.56.png

Views

137

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jun 10, 2017 Jun 10, 2017
Try to reduce the height in page properties to for example 500.Helps, if you do the same in the site properties as well.Does this help?Regrds,Uwe

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 10, 2017 Jun 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Try to reduce the height in page properties to for example 500.

Helps, if you do the same in the site properties as well.

Does this help?

Regrds,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 10, 2017 Jun 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thank you. I will give that a go and let you know

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 10, 2017 Jun 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 14, 2017 Jun 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I think it's worked. I changed the background by putting a lightbox in too so I could show more pictures and it seems to have worked. no doubt I will have tons more questions eventually lol. Thank you so much for your help and sorry for the delay it declined the message at first for some reason

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 14, 2017 Jun 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Welcome all time.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines