Highlighted

HTML Embed iFrame won't show content

Participant ,
Apr 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to embed an iFrame into a Muse site by adding the HTML code (via Object > Add HTML) and all I get is an empty box. Any ideas?

Hey dodger50,

Did you try uploading your site and then checking whether it works?

If still not, please share it with us so we can figure out what could be the issue.

Regards,

Ankush

Views

134

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

HTML Embed iFrame won't show content

Participant ,
Apr 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to embed an iFrame into a Muse site by adding the HTML code (via Object > Add HTML) and all I get is an empty box. Any ideas?

Hey dodger50,

Did you try uploading your site and then checking whether it works?

If still not, please share it with us so we can figure out what could be the issue.

Regards,

Ankush

Views

135

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 26, 2018 0
May 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey dodger50,

Did you try uploading your site and then checking whether it works?

If still not, please share it with us so we can figure out what could be the issue.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 01, 2018 1