Highlighted

Index Page issues..

New Here ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

For some reason when I type the website I made with muse it does not direct the site to the correct index page on the desktop (it works fine on tablet and phone ).   It goes to old page I did awhile ago. However, when I click on another page on site and click on "Home" on the menu page, it goes back to the index page I want to use.

I have deleted the page and made a new page, and I still having the same issues.

I am not sure what I am doing wrong.  Any help would be appreciated.

Views

201

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Index Page issues..

New Here ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

For some reason when I type the website I made with muse it does not direct the site to the correct index page on the desktop (it works fine on tablet and phone ).   It goes to old page I did awhile ago. However, when I click on another page on site and click on "Home" on the menu page, it goes back to the index page I want to use.

I have deleted the page and made a new page, and I still having the same issues.

I am not sure what I am doing wrong.  Any help would be appreciated.

Views

202

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 22, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What is the URL where you see the old page?

What is the URL where you see the new page?

I suppose it could be a browser issue.  Did your clear your browser's cache memory?

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 22, 2018 0
New Here ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have clear the browser cache memory and had the same issues. I have it on other desktops and browsers and have the same problem.
here is what I get when I type madcra.org

homepage.jpg

Here is what happens when I hit another page and on the site and click on the home on the menu (home is missing from madcra.org

which i don't know why)

homepageindex.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 22, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Did you try to delete everything from the ftp-server manually already?

After this try to publish again via the muse-side publish to ftp.

I get this error:

Bildschirmfoto 2018-11-23 um 00.50.40.png

Why your landing page appears without HOME, is your secret at the moment.

Kind Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 22, 2018 1
New Here ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

That worked. Thank you

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 22, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Nov 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You're welcome.  

Even HOME is there now?

Kind Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 22, 2018 0