Landing page is jumping to the end.

Explorer ,
Jan 15, 2018 Jan 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey there,

I got one question. I just created a new website and now I am wondering why the site keeps jumping to the end (possibly to an anchor) when it is viewed in browser. Also Google doesn't direct to the top of the site.

Rolf Velhuda | Fotografie

Thanks so much for your help!

Leo

Views

146

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Explorer , Jan 15, 2018 Jan 15, 2018
Yes just spotted the problem and corrected it. It was a hidden anchor in the Qooqee blog which made the page jump to the end! Thanks UweVon meinem iPad gesendet
Am 15.01.2018 um 19:31 schrieb fotoroeder <forums_noreply@adobe.com>:Landing page is jumping to the end.created by fotoroeder in Help with using Adobe Muse CC - View the full discussionDoesn`t push down right from the beginning. Starts at the top as intended, I guess.Safari and Chrome and Firefox works pretty well. Best Regards,UweIf the
...

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jan 15, 2018 Jan 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Doesn`t push down right from the beginning. Starts at the top as intended, I guess.

Safari and Chrome and Firefox works pretty well.

Best Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jan 15, 2018 Jan 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes just spotted the problem and corrected it. It was a hidden anchor in the Qooqee blog which made the page jump to the end!

Thanks Uwe

Von meinem iPad gesendet

Am 15.01.2018 um 19:31 schrieb fotoroeder <forums_noreply@adobe.com>:

Landing page is jumping to the end.

created by fotoroeder in Help with using Adobe Muse CC - View the full discussion

Doesn`t push down right from the beginning. Starts at the top as intended, I guess.

Safari and Chrome and Firefox works pretty well.

Best Regards,

Uwe

If the reply above answers your question, please take a moment to mark this answer as correct by visiting: https://forums.adobe.com/message/10104905#10104905 and clicking ‘Correct’ below the answer

Replies to this message go to everyone subscribed to this thread, not directly to the person who posted the message. To post a reply, either reply to this email or visit the message page:

Please note that the Adobe Forums do not accept email attachments. If you want to embed an image in your message please visit the thread in the forum and click the camera icon: https://forums.adobe.com/message/10104905#10104905

To unsubscribe from this thread, please visit the message page at , click "Following" at the top right, & "Stop Following"

Start a new discussion in Help with using Adobe Muse CC by email or at Adobe Community

For more information about maintaining your forum email notifications please go to https://forums.adobe.com/thread/1516624.

This email was sent by Adobe Community because you are a registered user.

You may unsubscribe instantly from Adobe Community, or adjust email frequency in your email preferences

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 15, 2018 Jan 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines