Highlighted

Muse 18.1 keeps crashing during export.

New Here ,
Mar 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have hast updated to the last version of muse (18.1). As a tried to export an existing site with no changes, the application crashed. After testing some pages I could focus the problem to a simple slideshow from muse, that I placed into an accordion. So if I disable the slideshow, everything ist fine. But starting with the even empty and complete resetted widget, the program shuts down with the alert:

Bildschirmfoto 2018-03-27 um 17.20.31.png

I really cannot find an answer to this alert and it´s not a problem in the master page.

Any help?

Regards,

Chris

Hey Chris,

Thanks for sharing your file.

After doing some tests I narrowed it down to a slideshow widget which you have embedded into an Accordion.

However I deleted the same a tried to recreate that again and now wit works fine.

You can find the .muse here - https://adobe.ly/2GROiT3.

Hope this helps.

Regards,

Ankush

Views

355

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Muse 18.1 keeps crashing during export.

New Here ,
Mar 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have hast updated to the last version of muse (18.1). As a tried to export an existing site with no changes, the application crashed. After testing some pages I could focus the problem to a simple slideshow from muse, that I placed into an accordion. So if I disable the slideshow, everything ist fine. But starting with the even empty and complete resetted widget, the program shuts down with the alert:

Bildschirmfoto 2018-03-27 um 17.20.31.png

I really cannot find an answer to this alert and it´s not a problem in the master page.

Any help?

Regards,

Chris

Hey Chris,

Thanks for sharing your file.

After doing some tests I narrowed it down to a slideshow widget which you have embedded into an Accordion.

However I deleted the same a tried to recreate that again and now wit works fine.

You can find the .muse here - https://adobe.ly/2GROiT3.

Hope this helps.

Regards,

Ankush

Views

356

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 27, 2018 0
Most Valuable Participant ,
Mar 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

the last stable build of Muse is still the 2017 build and you can download it from this page until Adobe gets around to removing it

Install Adobe Muse version 2017.0.4 and 2017.0.2

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 27, 2018 0
Mar 28, 2018

Copy link to clipboard

Copied

HEY Chris,

Sorry for the inconvenience caused.

However, would you mind sharing your .muse file with only the affected page and object, so that we can investigate and try fixing it?

For sharing the file you can follow the steps explained here - https://forums.adobe.com/docs/DOC-8652.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 28, 2018 0
New Here ,
Mar 28, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Ankush,

I reduced the project to 2 nearly similar pages (using the same construction with different content).

The one, that woks fine is named "kurse". The second page which causes the problem is named "mini_kurse".

Link of muse-File: Adobe Creative Cloud

Thanks for your help.

Regards,

Chris

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 28, 2018 0
Mar 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey Chris,

Thanks for sharing your file.

After doing some tests I narrowed it down to a slideshow widget which you have embedded into an Accordion.

However I deleted the same a tried to recreate that again and now wit works fine.

You can find the .muse here - https://adobe.ly/2GROiT3.

Hope this helps.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 29, 2018 0