Highlighted

Muse hyperlinks not working

New Here ,
Jul 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I have a website that was made with Muse. None of the hyperlinks are working. They seem set ok within Muse.
Can anyone please explain why and how to fix?

The site can be seen at  http://WaterlaneStudios.com

There are 2 links in the 'Contact' Section (Website and Email hyperlinks) and 1 in the 'Company Ethos' (linking to 'DaveKite.com').

The links to Facebook and YouTube are also not working! 😕

Thanks in advance,
Dave

Adobe Community Professional
Correct answer by fotoroeder | Adobe Community Professional

There must be an element overlapping at least this section of your page, I`m pretty sure.

Your SUBMIT button doesn`t "work" as well.

Bildschirmfoto 2017-07-25 um 05.33.39.png

"Select All" and watch out.

Uwe

Views

659

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Muse hyperlinks not working

New Here ,
Jul 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I have a website that was made with Muse. None of the hyperlinks are working. They seem set ok within Muse.
Can anyone please explain why and how to fix?

The site can be seen at  http://WaterlaneStudios.com

There are 2 links in the 'Contact' Section (Website and Email hyperlinks) and 1 in the 'Company Ethos' (linking to 'DaveKite.com').

The links to Facebook and YouTube are also not working! 😕

Thanks in advance,
Dave

Adobe Community Professional
Correct answer by fotoroeder | Adobe Community Professional

There must be an element overlapping at least this section of your page, I`m pretty sure.

Your SUBMIT button doesn`t "work" as well.

Bildschirmfoto 2017-07-25 um 05.33.39.png

"Select All" and watch out.

Uwe

Views

660

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 24, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Jul 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

There must be an element overlapping at least this section of your page, I`m pretty sure.

Your SUBMIT button doesn`t "work" as well.

Bildschirmfoto 2017-07-25 um 05.33.39.png

"Select All" and watch out.

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 24, 2017 2
New Here ,
Jul 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much fotoroeder - All links and the contact form are now working correctly.
You were correct about there being an overlapping element. 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 25, 2017 0